BLÅ MANDAG!

Idag er det ikke helt min dag…. Jeg våknet oppp til solskinn og deilig vær, men det begynte med at jeg skulle gå til skolen, og fikk skikkelig gnag sår på beinet og da jeg kom frem på skolen var jeg nesten gjennom våt av svette siden det var så varmt samtidig som skoen begynte å gjøre vondt av det gnag såret..

Så da jeg hadde fått satt med ned klarte jeg for en gang skyld og ikke sitte å irritere meg over flere i klassen og fult fokus på og jobbe med en oppgave, for en gang skyld…Etter jeg kom hjem var jeg dødssulten, og måtte på butikken og dra til minibanken og innom butikken for å lage middag…  Først satte jeg på plaster på foten så jeg kunne gå ut.. Men neida, da jeg kom inn på Kiwi så gikk plasteret opp… Ikke nok med det ble jeg så utrolig varm og begynte å bli litt stresset da en mann smilte til meg, og spurte meg om facebooken min…  Så kleint og stå der og svette som man nettopp har dusjet, og etterpå så klarte jeg og knekke neglen min i kassen på Kiwi foran han fyren (selvfølgelig)…  Neglen min kunne ha blitt blå, så vondt gjorde det..

Da jeg kom hjem så skulle jeg begynne å rydde så spratt det ene glasset til solbrillene mine av, og jeg fortsetter å rydde oppvasken som var tørr, og klarte og jeg å knekke hele bestikk holderen som stod på benken… 

Og da jeg endelig fikk spist middag og skulle sette meg ut og sole meg, så begynner naboen å klippe gresset…  Virkelig min dag idag…. Skikkelig blåmandag kan man virkelig kalle dette… Så nå sitter jeg inni stua miii i mørke og skriver til dere å venter på at det skal gå an å sette seg ut i sola….

Jeg bare satt meg i sofaen istad da jeg kom hjem fra butikken og holde på og gi opp alt… Noen som har noen morsomme historier å dele i kommentar feltet som kan gjøre meg i litt bedre humør ?

Jeg er elsker dere om dere klarer å gjøre meg i litt bedre humør på en blåmandag som denne og kjempe glad for alle kommentarer jeg får<3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg