Yoga mens du soler deg på terrassen

Reklame | Yogafarm.no

Hei bloggen… 

Har du noen gang tenkt på hvor kjedelig det er å kun sole seg egentlig alene… Da jeg satt på terrassen til ei venninne idag og hun var borte kom jeg på den mest geniale iden 😉 

Jeg kan gjøre medisinsk yoga mens jeg soler meg… Så programmet mitt idag ble nakkerulling, med øvelser på stol…. 

Argumenter! 

Nr 1 har du ikke lyst til å gå ned på stranda fordi du ikke orker, gjør noen lette yogaøvelser på terrassen og forbredkroppen din for å dra ned på beachen…. Og du er klar til alt du vil på er kvarter…

Nr 2 Du vet at det er så varmt at du så vidt orker å ligge der, som om du beveger deg sånn drastisk inni Yogis øvelser du ikke kan så svimer du sannsynlighvis av.. Så fokuser kun på øvelser du vet du mestrer som medisinsk yoga ved https://yogafarm.no/ for å bli kjent med din egen kropp på en annen måte. 

Nr 3 Har du noen plaget i ryggen/ hofter som meg selv, som gjør at du sliter med å gjøre ting om sommeren, prioriter litt yoga og litt «me time» da du soler deg, og opplev den store forskjellen i hverdagen med Yogis. 

Nr 4 Blir du plaget med angst som meg selv vil jeg også annbefale at du gjør medisinsk yoga og virkelig gir yoga praksisen din et forsøk… Hva har du å tape ved å bli en sterke deg? 

Nr 5 Hvis du kjenner noen personer du gjerne vil hjelpe med å slutte å røyke, eller bli kvitt farlig fedme kan medisinsk yoga gi deg viljestyrken på topp til å kutte ut røyken og spise mindre. (Jeg selv har sluttet å røyke og har ikke røyket på flere år..) + At du og den du bryr deg om kan ha en morsom stund på terrassen, og ha en hyggelig stund. 

Nr 6 Som dere kanskje skjønner er jeg frelst og kunne sikkert skrevet en hel bok med argumenter. Hehe… Men som Isabel Adrian på Svenske Hollywood uttaler, så skal man være en happy panda… (En kvinne skal bygge sitt eget tempel) Du kjenner deg kanskje igjen da du har spist super mye og ligger der og føler deg som en stapp full panda som nettop har åpnet bukse smekken, fordi har spist for mye, og du heller skulle hatt på joggebuksa.. Det er på en måte den følelsen, men du skal være mett på noe annet enn mat tror jeg henne mener når Isabel utaller dette… Hun er btw en av mine favoritt forbilde…. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg