Kaffekurs som Barista

Reklame | BaristaSchool.no

Hei bloggen… 

Jeg har vært på kaffekurs gjennom https://www.baristaschool.no/. Kurset annbefales på det sterkeste enten om du vil ta det som et hobbykurs eller for kompetanseheving.

 

 

I grunnkurs nivå 1 og 2 får du er innføring i hvordan kaffe dyrkes og kvalitet på bønnene, samt land som kaffe kommer fra… Du møter en hyggelig kursveileder for gudier deg gjennom en spennende kaffe opplevelse. Og som anbefalt av Petter uteligger er dette det beste yrket om du vil starte en ny karriere etter man har drevet med rus i flere år å skal ut i et yrke. Min drøm er å kombinere dette med å jobbe med mote.

 

 

Og du lærer å lage de basic kaffevarianter som Caffe Latte, Cappucino, Essoresso, og håndtering av utstyr som kaffemaskin profesjonelt, og skumme melk sånn det egentlig skal være… Og  av Latte art lærer du å lage enkle hjerter… 

Jeg vil bruke kurset til å få jobb som Barista i tillegg til studie, og du kan bruke kursene til å få en ny start på livet gjennom å få en ny jobb. Jeg har tidligere jobbet som servitør, og vil bruke kompetansen til å bli Barista istedet for.

Kurset gir mersmak, og finner sted i lokaler like ved Torshov. Du får et diplom da kurskvelden er ferdig. 

Oppskrift på iskaffe:

Fyll glasset med Isbiter.

Hell oppi litt over halvparten med melk i glasset. 

Legg på med en spiseskje(på toppen av glasset på isbitene)med skummet fra melk som du har laget med en Espresso maskin med melkestim. 

Tilsett en shot med espresso som som legger seg under skummet øverst i glasset.

Så røre rundt med en skje.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg