Hvordan plukke ut Facebook venneforespørseler du får av menn

I det siste har jeg fått sånn 30 venneforespørsel på sånn en halv uke. 

Noe har jeg jo lært etter å ha vært med på «den utenlandske legg til norske jenter bølgen» , som kun inkluderer menn…(Vel og merke)  Etter å ha slettet helt seriøst over 100 utenlandske menn, etter å ha godtatt så mange forespørsler, måtte jeg ta drastiske handlinger da visse personer ikke ville sluttet å ringe meg…. 

Og etter å ha sett den Facebook grunder filmen om at Facebook egentlig var ment som en eneste stor dating app, har jeg siden da hatt noen hovedregler da det kommer til profilbilder og profil.(men til mitt forsvar er Facebook en fin måte å dele blogg innlegg på)

Hvis du er betydelig eldre enn meg, så godtar jeg ikke menn… Etter erfaringer som nevnt ovenfor så holder de fleste deg oppe halve natten, Åjah vi snakker om eldre menn..  (Groose) 

Og hvis en profil ikke har ett personlig bilde av seg selv, godtar jeg ikke kun av det prinsippet. Hvorfor ? Fordi det kan være så utrolig mange rare grunner til å bare ikke bare kunne ta opp tlf å ta en selfie liksom…(Som tar 1sek) Vi er ikke psykiatriske pasienter her, ikke vil jeg ha noen på vennelista mii heller… 

Og vis jeg ikke i det hele tatt vet hvem du er og du ikke er kjekk nok er det grunnen til at du ikke blir godtatt hvis noen lurer… 

Og noen tenker kanskje du kan ikke tenke sånn osv ?? Jo jeg kan faktisk det, min Facebook profil mine regler 😉

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg