Skrive sperre om dagen, har du funnet din blogg stil?

Hei bloggen… 

Jeg lurte på om det var noe dere lesere ville vite… ? Eller noe dere savnet at jeg skrev om? 

Skjer så mye i jobb sammenheng som jeg dessverre velger å ikke dele sånn på bloggen enda pga jeg er så redd for at det skal gå utover arbeidsgiver på arbeidsplassen, og dette jobb relaterte jeg driver med om dagen… 

Jeg vil liksom ikke ødelegge mulighetene jeg har rundt meg nå.. 

Vi som har blogg må jo være ekstra forsiktig med hva man skriver sånn, for å kunne leve og stå for dette i hverdagen… Selv om jeg kunne ønsket jeg kunne skrevet om nesten alt jeg tenkte sånn til vanlig…..

Jeg velger å tro at da de fleste som blogger som detter ut av bloggenstil, (tar lange pauser og mister motivasjon og klarer liksom ikke helt å leve med dette i hverdagen sin) så har de kanskje ikke funnet sin riktig blogg stil som passet for dem.. 

Jeg selv er jo litt sånn og tenker jo med meg selv at da passer det kanskje for meg å dele litt mindre personlige ting på min blogg arena.. Så er du en av dem som kanskje bare deler det du tenker bør du kanskje bytte litt bligg stil og tenke mere på hva du skriver for å motivere deg selv til å fortsette.. Hvis dette er noe du ønsker å fortsette med!

Kanskje nettopp du er litt sånn som meg som trenger en arena for deg selv i blogg verden,  som du holder til litt mere upersonlig ting….  

Det kan være ganske gøy for det <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg