Drama med trusa i hånda

Reklame | Bildet i innlegget er lånt

Hei bloggen idag skal jeg får ut litt frustrasjon… 

For tiden føles det ut som om alle skal ha en bit av meg.. Jeg gir mitt beste til alle men det føles ut som det ikke er nok.. 

Det blir aldri nok, det føles ut som et slikt hull som aldri har en bunn… Det føles ut som jeg når bunn, da prøver jeg å strekke meg opp mot et yrke som aldri jeg føles høy nok til å nå frem til.. Tankene stopper, kompetansen stopper, NAV stopper… 

Eneste som ikke stopper er drømmen om å jobbe med noe som jeg liker med 100%… En ny karriere… 

Akkurat nå føles det sånn… Eneste jeg føler tilbake er irritasjon. Og det er ikke kun fordi jeg har mensen… 

Det virker som alle skal ha en bit av den nye røde trusa mii fra Cubus på en eller annen måte.. Til og med huseieren… Om man kan si det sånn…. Bruke det som et slags utrykk for noe som skjer i hverdagen… Er det da du føler selv at du når bånn? 

 

Med en gang du blir litt stødig på deg selv på samme måte som du kjøper deg noe fint i butikken, da skal alle andre ha det samme…. De prøver alt de kan, også ble det liksom ikke så spesielt for den det gjaldt allikevel…. Du føler ting blir stjelt fra deg, showet ditt blir alltid satt til side… På samme måte som NAV stjeler drømmene dine i det øyeblikket de stempler avslått på søknaden din…. Selv om de vet du sliter, det driter de i hvor hardt du jobber, du har ikke sjans… 

 

Så ja alle skulle ha en bit av den trusa….  Jeg fikk ikke ha på den en arbeidsdag engang før den «røde konen» kom å dro den av å tenkte «den samme trusa ville jeg også ha»….  Som er metafor på at alle vil ha det alle andre har, selv om dette faktisk skjedde i virkeligheten at jeg blødde igjennom…Så bare topper det seg…  Så er det faktisk også sånn i virkeligheten at alle andre vil ha det de andre har der igjen tydeligvis… Og igjen og igjen.. 

Så at alle liksom er så voksne begynner jeg å bli delvis uenig….

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg