Topptur på en onsdag

 

Hei bloggen.. Idag har jeg og en kompis gått opp Droningens utsikt… Det var utrolig fint og så vidt vi kom opp bakken for vi var utslitte… 

Satt og skravlet på toppen og spiste kjeks, hadde med drikke 😀 Da man sitter der blir man minnet på hvor fint det kan være ute i skogen.. Man føler seg så utrolig frisk da man kommer ned fra topptur 😀 

Kunne ønske man hadde mulighet til å reise ut mye mye oftere… Du får virkelig lufta hodet, svettet litt og sett hele livet ditt fra perspektiv da du sitter å skravler på en topp.. 

Stedet heter Dronningens utsikt og er et ganske populært sted… 

Litt bilde dryss fra turen idag 😀 

 

 

Litt beskrivelse av stedet kommer her: 

Du går i variert skogsterreng, med mulighet for å klatre i tau hvis du velger den bratte løypa opp. Det er godt skiltet flere varierte stier, så du kan til en viss grad velge hvor bratt du vil gå. Målet er Sæterberget, som ligger 412 moh. Hit kom Dronning Sofia for å se på hjemlandet Sverige når hun og ektefellen Oscar II var på tur til Kongsvinger.

På toppen venter en flott gapahuk, benker og en utrolig utsikt mot Møkeren, Søndre Hærsjøen, Austmarka og de store skogsviddene inn i Sverige.

#topptur #villmarksliv #tur #venner #livet #hobby #psykiskhelse #helse #frisk 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg